direct uw kind aanmelden
Villa Verboven

Meld uw kind aan

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kinderopvang een belangrijke beslissing is en daarom nodigen wij u uit om deel uit te maken van onze warme gemeenschap. Lees verder voor het aanmelden van uw kind(eren).

Ons aanmeldproces is eenvoudig en transparant, ontworpen om u en uw kind een vlotte start te geven. Door het invullen van ons inschrijfformulier zet u de eerste stap naar een verrijkende ervaring voor uw kind. Sluit u aan bij BSO Villa Verboven, waar zorg en ontwikkeling hand in hand gaan.

Stappenplan

Aanmelden doet u zo

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanmeldproces.

 • 1

  Aanmelden: Uw kind aanmelden kan kan op de volgende 2 manieren: via het onderstaande aanmeldformulier op de website; of download het aanmeldformulier en stuur het ingevuld terug of geef het even af bij Villa Verboven. Een mooi moment om alvast een indruk te krijgen. Met de knoppen hiernaast kunt u een keuze maken die het beste bij u past.

 • 2

  Terugkoppeling: U ontvangt van ons een bericht of (deel)plaatsing op de gewenste ingangsdatum mogelijk is. Zo niet, dan wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. Zodra er zicht is op een (deel)plaatsing, nemen wij direct contact op.

 • 3

  Contract: Als uw kind geplaatst kan worden ontvangt u van ons een schriftelijke plaatsingsovereenkomst (contract).

 • 4

  Definitieve (deel)plaatsing: De (deel)plaatsing is definitief zodra wij het getekende contract binnen 7 dagen retour ontvangen.

Opzeggen

Wilt u opzeggen? Opzegging dient schriftelijk (post, mail, app) plaats te vinden met een opzegtermijn van één maand. Als uw kind 12 jaar wordt is de opzegging automatisch. Verlenging tot het vervolgonderwijs is mogelijk.

vier blije kinderen

Inschrijfformulier

Vul het formulier hieronder in om uw kind in te schrijven bij Villa Verboven.

Algemeen

Naam kind(Vereist)
Vermeld ook eventuele doopnamen.
DD dash MM dash JJJJ

Personalia ouder/verzorger 1

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

Personalia verzorger 2

Naam
DD dash MM dash JJJJ

Betaalgegevens

Opvang

MM slash DD slash JJJJ
Schooldag(en)/dagdelen(Vereist)
Vakantiedagen zijn inclusief 07:30 - 18:30 op de afgenomen opvangdag Per opvangdag één gratis studiedag van 08:30 - 18:30:

Uurtarief € 7,70 per uur
één korte dag opvang ( 14:30-18:30 inclusief vakanties) 24.33 uur per maand.
één korte dag opvang € 187.34 per maand (bruto)
Plaatsen foto's social media?(Vereist)

Medische bijzonderheden

Is er sprake van GGD Interventie?

Akkoord

DD dash MM dash JJJJ
● Niet geheel ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen.
● De plaatsing van uw kind op de BSO is pas definitief als een getekende plaatsingsovereenkomst bij ons terug is.

Voor vragen of overige informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Daan Verboven Nicky Lukkezen Burgemeester van Randwijckstraat 70 5328 AV Rossum Info@villaverboven.nl Telefoon: 0418 – 661701 Mobiel: 06-15604683 (ook te gebruiken middels Whatsapp)